lokitahra
tympeitä sitaatteja
  
tiistaina, toukokuuta 09, 2006
  Pitkin ja poikin
Me bloggaajat laukkaamme eteenpäin kuin kolmijalkaiset koirat, kun olemme saaneet kusaistua meitä kiinnostaviin kuumiin puheenaiheisiin.

Jotkut toiset liikkuvat verkossa syvyyssuuntaan. Yhtäkkiä sitä saa kommentin johonkin kaksi vuotta vanhaan viestiinsä. Se on ollut jollekulle merkityksellinen nyt. Ehkä siitä on saatu jokin tärkeä tieto tai merkittävä kokemus.

Tälläisina hetkinä sitä muistaa, että tosiaan, kaikki, minkä tänne kirjoittaa, on löydettävissä. Jos ei muualta niin Googlen välimuistista.

Sellainen panee nöyräksi.

Tunnisteet: , , ,

 
Tähän mennessä sanottua: Lähetä kommentti



<< Etusivulle

Oma kuva
Nimi: Marimba
Sijainti: Turku, Finland

Onneksi en ollut se, jonka nimeä varkaissa kiinni jääneet käyttivät. Kaikki kulttuurituotteet heijastelevat yhteiskunnan päällysrakenteita. Tai jotain.

Seloste

Lokitahrassa Ykstoista-Marimba, tuo Naantalin kirkon kivijalan ei-välittömästä läheisyydestä bloggaava Böns Judde, kirjaa muistiin vastaan tulleet sattuvimmat sanonnat ja panee sekaan vähän omiaankin.

Postilokero
11marimba kiemura gmail piste com

Tuoreet
Arkisto
joulukuuta 2004 / maaliskuuta 2006 / huhtikuuta 2006 / toukokuuta 2006 / kesäkuuta 2006 / heinäkuuta 2006 / syyskuuta 2006 / lokakuuta 2006 / joulukuuta 2006 / maaliskuuta 2007 / heinäkuuta 2008 / marraskuuta 2009 /


Powered by Blogger

eXTReMe Tracker