lokitahra
tympeitä sitaatteja
  
tiistaina, toukokuuta 02, 2006
  Toukokuun leikit
Lokitahra on nyt Blogilistalla. Ota ja lisää suosikkeihisi. No niin, antaa tulla tikkuja ja tylsiä puukkoja. Lupaan vastata jokaiselle, jonka käsialasta saan selvää.

Lisännen tässä kohta taannehtivasti merkinnäksi ne älyttömyydet, joita Matti Louekoski oli laukonut Turun Sanomien sunnuntaisessa haastattelussa. [edit 22.50] Noin, tuossa.

Korjasin myös pari lyöntivirhettä edellisestä, vappua enteilleestä merkinnästä.
 
Tähän mennessä sanottua:
Culpa de Mea kiittää. Kiitos.
 
Nimim. Hidas kysyy, että kiitos mistä hyvästä? Saahan sitä toki kiitellä muutenkin vain.

Tämä plokkeripa hullu on. Minun pitää itsekin kirjoittaa tuohon tarkistusruutuun nuo spämminestokirjaimet.
 
No tämä kiittää vaikka nyt tuosta, että on tuossa ovipalkissa. Mutta kiittää saman tien vaikka siitäkin, että Marimba ilahduttaa tavan takaa Culpaa kommenteillaan. Ja miksei sitä voisi kiittää vaikka siitä, että on mukavaa, kun joku ymmärtää. Menkööön kiitokset nyt siitäkin, että olen päässyt niin hyvään seuraan ovilistalla.

Ja lopuksi jää miettimään, että mitvit on EFTA-osasto? Ehkä siitäkin on syytä kiitellä? Toivomme.
 
Mitvitin olen kyllä luonnehtinut iskurityöläiseksi. Vai onko tuolla EFTA-joukossa jonkun toisen identiteetti? Jaapa jaa...

Vai oliko se mit... pienellä kirjoitettu? No kyllähän me nämä luokat koulun kansalaistiedon tunnilta muistamme...

Vuoroin vieraissa, Mea. Vakivieraat voivat ottaa kengät pois ja istahtaa tuohon futonsohvalle, kiireisimmät voivat sujauttaa kommenttinsa oven alta.
 
Oho, täältä löytyy tällasta. Hetken on pois kuvioista niin joka paikassa on jotain uutta tekeillä. Menestystä vaan kovasti tälle, vaikuttaa kiintoisalta.
 
Kiitos toivotteluista. Yritämmä pysyä kiinnostavina.
 
Lähetä kommentti



<< Etusivulle

Oma kuva
Nimi: Marimba
Sijainti: Turku, Finland

Onneksi en ollut se, jonka nimeä varkaissa kiinni jääneet käyttivät. Kaikki kulttuurituotteet heijastelevat yhteiskunnan päällysrakenteita. Tai jotain.

Seloste

Lokitahrassa Ykstoista-Marimba, tuo Naantalin kirkon kivijalan ei-välittömästä läheisyydestä bloggaava Böns Judde, kirjaa muistiin vastaan tulleet sattuvimmat sanonnat ja panee sekaan vähän omiaankin.

Postilokero
11marimba kiemura gmail piste com

Tuoreet
Arkisto
joulukuuta 2004 / maaliskuuta 2006 / huhtikuuta 2006 / toukokuuta 2006 / kesäkuuta 2006 / heinäkuuta 2006 / syyskuuta 2006 / lokakuuta 2006 / joulukuuta 2006 / maaliskuuta 2007 / heinäkuuta 2008 / marraskuuta 2009 /


Powered by Blogger

eXTReMe Tracker