lokitahra
tympeitä sitaatteja
  
perjantaina, huhtikuuta 28, 2006
  Lisäarvoa
Aina pitää olla jotain lisäarvoa. Ekstroja, poistettuja kohtauksia, trailereita, vaihtoehtoisia loppuja ja semmosta. Kuka siitä pelkästä leffasta viittii maksaa?

Pitää olla bonuksia ja systeemi. Pisteitä pitää kertyä että niillä sitten saa jotain kivaa itselleen kun on joutunut ensin hankkimaan kaikkea tarpeellista.

Etukortti pitää olla, kun on tässä jo sen verran osteltu että ollaan oikein luotto-ostajia. Semmoinen kortti on paras, jolla saa lehdenkin kotiin. Siinä lehdessä esitellään tuotteita, joita saa ostaa sillä hinnalla vain etukorttilaiset.

Widgetit, gadgetit ja kaikenlaiset härpäkkeet on ihan parhaita. Tässäkin nokialaisessa on tällänen palikka, että ei tarvi kun syöttää kotiosote, niin se näyttää missä mä oon ollu yötä ja miten mä pääsen sieltä himaan.

Kaarassakin pitää olla jotain ekstraa, ettei nyt olisi ihan vakio. Pikkasen madallusta alustaan ja vähän isommat vanteet alla. Bling blingiä kato. Eihän sitä kaikki huomaa, mutta viesti onkin suunnattu samanmielisille.

Mimmissäkin täytyy olla jotain spesiaalia. On tällä sentään vähän isommat tissit kuin tuolla viereisellä. Tai sitten sille voi antaa vähän ekstrarahaa shoppailuun. Kyllä se osaa ostaa jonkun Louis Vuittonin laukun jolla se sitten saa erottauduttua noista tusinaburberryblondeista.

Ja onhan mussakin jotain ekstraa. Mä oon sentään mä. Niinpä sä tusinapoke voit kato väistyy vittu siitä ku mä meen nyt sisään.




(Aikakirjoihin: tämä on ensimmäinen varsinainen tähän blogiin tehty merkintä.)

Tunnisteet: , ,

 
Tähän mennessä sanottua:
Tietysti pitää olla lisäarvoa. Se on se mistä maksetaan
 
Lisäarvoa jep. Luoja varjele kauppiaita asiakkailta, joille kelpaa huonompi kuin naapurilla.
 
Lähetä kommentti



<< Etusivulle

Oma kuva
Nimi: Marimba
Sijainti: Turku, Finland

Onneksi en ollut se, jonka nimeä varkaissa kiinni jääneet käyttivät. Kaikki kulttuurituotteet heijastelevat yhteiskunnan päällysrakenteita. Tai jotain.

Seloste

Lokitahrassa Ykstoista-Marimba, tuo Naantalin kirkon kivijalan ei-välittömästä läheisyydestä bloggaava Böns Judde, kirjaa muistiin vastaan tulleet sattuvimmat sanonnat ja panee sekaan vähän omiaankin.

Postilokero
11marimba kiemura gmail piste com

Tuoreet
Arkisto
joulukuuta 2004 / maaliskuuta 2006 / huhtikuuta 2006 / toukokuuta 2006 / kesäkuuta 2006 / heinäkuuta 2006 / syyskuuta 2006 / lokakuuta 2006 / joulukuuta 2006 / maaliskuuta 2007 / heinäkuuta 2008 / marraskuuta 2009 /


Powered by Blogger

eXTReMe Tracker