lokitahra
tympeitä sitaatteja
  
keskiviikkona, heinäkuuta 09, 2008
  Random neekeri sotkee hyvin alkaneen sympatiseeraamisen
Venäläinen nettikirjoittaja on saanut puolentoista vuoden ehdollisen vankeustuomion, koska hän oli sanonut poliiseja roskaväeksi. Venäläisviestimet kertoivat, että Savva Terentjev oli todettu tuomioistuimessa syylliseksi "vihaan kiihottamiseen". linkki
Missään ihminen ei ole niin vapaa kuin venäläisessä demokratiassa. Täällä Medvedevin(suom. hunajanlatkija) kainalossa kannattaa myös hiukan tuunata omaa vapauttaan. Että operaattorille ja pääministerille tiedoksi, täälläkin aiheettomasti mollataan maidemme välisiä hyviä suhteita antamalla provokaattorien vastavallankumouksellisille provokaatioille palstatilaa.

Tästä teki mieli jatkaa. Mikähän nimen omaan Venäjällä tapahtuvissa ihmisoikeuksien poljennassa panee kirvelemään? Koko päiväntasaajan eteläpuoli on yhtä suurta ihmisoikeusrikkomusta. Sierraleonelaisilla pakolaisleireillä ja Mumbain kujilla ei vain ole kätevästi toimittajaa, saati viranomaista, usein ei edes omaista pitämässä kirjaa väärinteoista.

Että jatketaan me vain rokkaamista vapaassa maailmassa.

Noita grillimakkaroita olis vielä.

Tunnisteet: , , ,

 

Oma valokuva
Nimi: Marimba
Sijainti: Turku, Finland

Onneksi en ollut se, jonka nimeä varkaissa kiinni jääneet käyttivät. Kaikki kulttuurituotteet heijastelevat yhteiskunnan päällysrakenteita. Tai jotain.

Seloste

Lokitahrassa Ykstoista-Marimba, tuo Naantalin kirkon kivijalan ei-välittömästä läheisyydestä bloggaava Böns Judde, kirjaa muistiin vastaan tulleet sattuvimmat sanonnat ja panee sekaan vähän omiaankin.

Postilokero
11marimba kiemura gmail piste com

Tuoreet
Arkisto
joulukuuta 2004 / maaliskuuta 2006 / huhtikuuta 2006 / toukokuuta 2006 / kesäkuuta 2006 / heinäkuuta 2006 / syyskuuta 2006 / lokakuuta 2006 / joulukuuta 2006 / maaliskuuta 2007 / heinäkuuta 2008 / marraskuuta 2009 /


Suosituimmat agendat
 • väärinymmärrykset
 • blogilistan luokkajaossa:
  Politbyroo
  SNTL
  EFTA
  Iskurityöläiset

  nippelit:

  amnesty

  blogilista

  Lisää Lokitahra suosikkeihisi

  (Vaatii kirjautumisen Blogilistalle)

  Kissatkin suosittelee.

  Powered by Blogger

  eXTReMe Tracker