lokitahra
tympeitä sitaatteja
  
sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007
  Kohti Idols-yhteiskuntaa
”Kaikki, joiden mielestä Fortumin johtajien optiot ei olleet oikeutettuja, voivat mun puolesta pakatakin laukkunsa.”
-tekstiviesti kaverilta ennakkoäänien julkistamisen jälkeen

Katumaasturien konepellit höyryävät vielä lämpiminä talleissa, kun burberry-kuosinen kansanosa on käynyt tänään käyttämässä äänioikeuttaan. Ja voi, miten sitä onkaan käytetty! Sinistä viivaa on vedetty röykkiöittäin suomalaislompakkojen raskaustesteissä.

Ne, joilla menee hyvin, ovat puhuneet: Eduskuntavaalit 2007. Enää toimihenkilötasoisten ihmisten moraalisiin velvollisuuksin ei näytä kuuluvan edes esittää, että heikommista kuuluu välittää. Nyt on lupa keskittyä vain itseensä. Tuo ajatus on jo monta kertaa ilmaistu kaiken maailman vastenmielisissä idols-kisoissa, joissa yritetään kaiken silmänkääntöhutun takana kuiskitella, että se nyt on ihan okei, että voittajat voittaa koska ne on on niin hyvii ja häviäjät saa pakata laukkunsa ja lähtee. Jatkuvasti uutisoituja yt-neuvotteluja ja viihteellisiä pudotuskilpailuja alkaa olla vaikea erottaa toisistaan.

Vastakkainasettelujen aika näyttää olevan ohi. Tästä eteenpäin yhteiskunnassa kuuluu vain omistajan ääni.

”No niin, Eero ja Martti", kujertaa kravattikaulainen marcobjurstrom, [tässä kohtaa pidetään usean sekunnin dramaattinen hiljaisuus] ”Teidän tanssiharjoituksenne …ovat nyt ohi. Hyvästi köyhät, mutta muistakaa äänestää mieleistänne tanssiparia, sillä jonkunhan on aina pudottava, sellainen on pelin henki, kuten kaikki tietävät. Ja musiikkia, maestro!” [lopputekstit, joiden taustalla Abban Winner takes it all]

Toivottavasti ne demaritalkkarit tokenevat yöllä töihin, ettei aamulla tarvitse aurata bemarin spoilerilla loskakinoksia.

Tunnisteet:

 
Tähän mennessä sanottua:
Oliko tämä se sama tekstiviesti kaveri, joka presidentivaalien aikaan epäili Tarja Halosen olevan Stasin kätyri? (http://ykstoista.livejournal.com/138544.html#cutid1)
Politiikka on ihqua.
 
Aivan.
 
Lähetä kommentti<< Etusivulle

Oma valokuva
Nimi: Marimba
Sijainti: Turku, Finland

Onneksi en ollut se, jonka nimeä varkaissa kiinni jääneet käyttivät. Kaikki kulttuurituotteet heijastelevat yhteiskunnan päällysrakenteita. Tai jotain.

Seloste

Lokitahrassa Ykstoista-Marimba, tuo Naantalin kirkon kivijalan ei-välittömästä läheisyydestä bloggaava Böns Judde, kirjaa muistiin vastaan tulleet sattuvimmat sanonnat ja panee sekaan vähän omiaankin.

Postilokero
11marimba kiemura gmail piste com

Tuoreet
Arkisto
joulukuuta 2004 / maaliskuuta 2006 / huhtikuuta 2006 / toukokuuta 2006 / kesäkuuta 2006 / heinäkuuta 2006 / syyskuuta 2006 / lokakuuta 2006 / joulukuuta 2006 / maaliskuuta 2007 / heinäkuuta 2008 / marraskuuta 2009 /


Powered by Blogger

eXTReMe Tracker