lokitahra
tympeitä sitaatteja
  
keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006
  Uusliberalistinen käänteinen pilvilinna
Lähinnä vain ihmetyttää, minne se kaikki raha oikein menee. Suomen taloudella menee paremmin kuin koskaan, mutta silti rahaa ei riitä niihin asiohin, joihin sitä riitti mainiosti vielä silloin kun taloudella meni huonosti tai huonommin. Yhtälö kuulostaa mahdottomalta, minne se kaikki ylimääräinen raha sitten menee? Ei kai kukaan vedä välistä?

Jotenkin tämä uusliberalistinen talous tuntuu olevan jatkuvassa kriisissä. Voisi jopa kuvitella että lama ei koskaan loppunutkaan, ainakaan päätellen vallitsevasta mielialasta.
- Elämä ja teot -Joni 12.10.2006


Minusta tuntuu, kirjoitin Jonille kommenttina, että se uusliberalistinen krooninen rahapula on retoriikalla rakennettu kuviteltu tilanne, sanoisinko negatiivinen pilvilinna, jolla voidaan perustella se, että joillekin aloille (terveydenhoito, koulutus) on nyt vaan tyhmää maksaa tarpeeksi.

Tunnisteet: ,

 
Tähän mennessä sanottua:
Hei, Lokitahrastahan on vuoden aikana kasvanut mainio blogi. Täytyypä laittaa tämäkin säännölliselle tarkistuslistalle.

Samalta minustakin noiden käänteisten pilvilinnojen suhteen tuntuu.
 
Lähetä kommentti<< Etusivulle

Oma valokuva
Nimi: Marimba
Sijainti: Turku, Finland

Onneksi en ollut se, jonka nimeä varkaissa kiinni jääneet käyttivät. Kaikki kulttuurituotteet heijastelevat yhteiskunnan päällysrakenteita. Tai jotain.

Seloste

Lokitahrassa Ykstoista-Marimba, tuo Naantalin kirkon kivijalan ei-välittömästä läheisyydestä bloggaava Böns Judde, kirjaa muistiin vastaan tulleet sattuvimmat sanonnat ja panee sekaan vähän omiaankin.

Postilokero
11marimba kiemura gmail piste com

Tuoreet
Arkisto
joulukuuta 2004 / maaliskuuta 2006 / huhtikuuta 2006 / toukokuuta 2006 / kesäkuuta 2006 / heinäkuuta 2006 / syyskuuta 2006 / lokakuuta 2006 / joulukuuta 2006 / maaliskuuta 2007 / heinäkuuta 2008 / marraskuuta 2009 /


Powered by Blogger

eXTReMe Tracker