lokitahra
tympeitä sitaatteja
  
keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006
  Nännännää Vladimir Vladimirovitš!
Tiks lukko kii ja avain järveen!

On se aina hieno katsella, kun pienempi rökittää isompaansa.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on varoittanut Georgiaa yrittämästä kiristää Venäjää. Putinin varoitus oli vastaus Georgian keskuspankin pääjohtajalle Roman Gotsiridzelle, joka sanoi, että Georgia voi estää Venäjän jäsenyyden Maailman kauppajärjestössä WTO:ssa. [- - - ] Gotsiridzen mukaan Georgia ei missään tapauksessa kannata Venäjää WTO:n jäseneksi niin kauan kuin talouspakotteet Georgiaa vastaan ovat voimassa.
-YLE Uutiset: Putin varoitti Georgiaa kiristämisestä


Tämä onkin hyvä veto maalta, jonka postinkulun ja rahaliikenteen Hänen kaikkivoipuutensa tökkimisestä loukkaantunut Äiti Venäjä on katkaissut. Tätä voisi kutsua jo neuvotteluaseeksi. Vähän niin kuin lapsi uhkaisi kertoa koulussa äidin pullovarastosta, jos kotiaresti ei ala loppua.

Nykykakarat ovat kurittomia. Jos ei onnistu voimapolitiikka luokassa, ei se onnistu Yhdysvalloilta Lähi-idässä eikä näköjään Venäjältä entisestä Suuresta ja mahtavasta irronneisiin uusvaltioihinkaan.


Puolin ja toisin kannattaa nyt vähän rauhoittua.

-Tasavallan presidentti Tarja Halonen kommentoi tilannetta kello 22 Radiouutisten lähetyksessä 4.10.2006.


No shit, Einstein.
Jälki-istuntoa vain kaikille. "Riitaan tarvitaan aina kaksi", vai miten se opettajien suusta usein kuultu typeryys nyt menikään.

Tunnisteet:

 
Tähän mennessä sanottua: Lähetä kommentti



<< Etusivulle

Oma kuva
Nimi: Marimba
Sijainti: Turku, Finland

Onneksi en ollut se, jonka nimeä varkaissa kiinni jääneet käyttivät. Kaikki kulttuurituotteet heijastelevat yhteiskunnan päällysrakenteita. Tai jotain.

Seloste

Lokitahrassa Ykstoista-Marimba, tuo Naantalin kirkon kivijalan ei-välittömästä läheisyydestä bloggaava Böns Judde, kirjaa muistiin vastaan tulleet sattuvimmat sanonnat ja panee sekaan vähän omiaankin.

Postilokero
11marimba kiemura gmail piste com

Tuoreet
Arkisto
joulukuuta 2004 / maaliskuuta 2006 / huhtikuuta 2006 / toukokuuta 2006 / kesäkuuta 2006 / heinäkuuta 2006 / syyskuuta 2006 / lokakuuta 2006 / joulukuuta 2006 / maaliskuuta 2007 / heinäkuuta 2008 / marraskuuta 2009 /


Powered by Blogger

eXTReMe Tracker