lokitahra
tympeitä sitaatteja
  
tiistaina, heinäkuuta 04, 2006
  Virhe
Olet ostanut kalliin sämpyläsi luksuskahvilasta ja löytänyt viimeisen vapaan paikan katuterassilta kasvot ihmisiin päin. Ah oloa! Tässä sitä nyt ollaan, terveisiä vain sinne sorvin ääreen, tuumit. Aurinko paahtaa Esplanadia samoavia turisteja ja ilmeisesti se polttaa sinunkin päähäsi reiän, koska saat yhtäkkiä päähäsi käydä kesken kaiken kahvilan vessassa.

Surautat vetskarisi ylös, hymyilet peilikuvallesi huussin himmennetyssä peilissä, asettelet paidankauluksen takaa kohdalleen ja vesikampaat kutrisi. Sillä aikaa Lenny Lokinpahainen nappaa patongistasi makupalan. Palaat pöytääsi, saat kuulla että sämpylääsi on paskottu ja huomaat, että paikkasi auringossa on viety.

Opetus itselle: kun virsikirjan kannet ovat levällään, silloin veisataan. Kesken kaiken ei lähdetä haahuilemaan muualle. Kyllä aikuinen mies sen verran rakkonsa päällä istuu.

Tunnisteet:

 

Oma valokuva
Nimi: Marimba
Sijainti: Turku, Finland

Onneksi en ollut se, jonka nimeä varkaissa kiinni jääneet käyttivät. Kaikki kulttuurituotteet heijastelevat yhteiskunnan päällysrakenteita. Tai jotain.

Seloste

Lokitahrassa Ykstoista-Marimba, tuo Naantalin kirkon kivijalan ei-välittömästä läheisyydestä bloggaava Böns Judde, kirjaa muistiin vastaan tulleet sattuvimmat sanonnat ja panee sekaan vähän omiaankin.

Postilokero
11marimba kiemura gmail piste com

Tuoreet
Arkisto
joulukuuta 2004 / maaliskuuta 2006 / huhtikuuta 2006 / toukokuuta 2006 / kesäkuuta 2006 / heinäkuuta 2006 / syyskuuta 2006 / lokakuuta 2006 / joulukuuta 2006 / maaliskuuta 2007 / heinäkuuta 2008 / marraskuuta 2009 /


Suosituimmat agendat
 • väärinymmärrykset
 • blogilistan luokkajaossa:
  Politbyroo
  SNTL
  EFTA
  Iskurityöläiset

  nippelit:

  amnesty

  blogilista

  Lisää Lokitahra suosikkeihisi

  (Vaatii kirjautumisen Blogilistalle)

  Kissatkin suosittelee.

  Powered by Blogger

  eXTReMe Tracker