lokitahra
tympeitä sitaatteja
  
sunnuntaina, joulukuuta 24, 2006
  Ja nyt kyllä leikit
Inhottaa olla mikään moralisti-biaatch, mutta en tiedä, mitä pitäisi sanoa, kun lapsia aletaan kasvattaa juhlapyhinä. Pennut, jotka saavat olla uudestavuodesta jouluun kuin pellossa, eivät taivu enkeleiksi jouluna.

Kun isomammat kyyläävät, on tietysti paljon pelissä, joten lapset saavat kantaa aiempien polvien synnit ja syyllisyydet. Että kalliilla henkisellä hinnalla ne yltäkylläiset leluvuoret lunastetaan. Onhan se perinne sekin, jos jo isomuori itki lettipää-ikäisenä jouluaattona. Pitkiä päiviä painavat nykyvanhemmat ovat monesti etäisyydessään joulun pilaavia nuuttipukkeja. Mutta silti: hyvää joulunaikaa kaikille syystä tai toisesta lapsellisille.

Tunnisteet: ,

 

Oma valokuva
Nimi: Marimba
Sijainti: Turku, Finland

Onneksi en ollut se, jonka nimeä varkaissa kiinni jääneet käyttivät. Kaikki kulttuurituotteet heijastelevat yhteiskunnan päällysrakenteita. Tai jotain.

Seloste

Lokitahrassa Ykstoista-Marimba, tuo Naantalin kirkon kivijalan ei-välittömästä läheisyydestä bloggaava Böns Judde, kirjaa muistiin vastaan tulleet sattuvimmat sanonnat ja panee sekaan vähän omiaankin.

Postilokero
11marimba kiemura gmail piste com

Tuoreet
Arkisto
joulukuuta 2004 / maaliskuuta 2006 / huhtikuuta 2006 / toukokuuta 2006 / kesäkuuta 2006 / heinäkuuta 2006 / syyskuuta 2006 / lokakuuta 2006 / joulukuuta 2006 / maaliskuuta 2007 / heinäkuuta 2008 / marraskuuta 2009 /


Suosituimmat agendat
 • väärinymmärrykset
 • blogilistan luokkajaossa:
  Politbyroo
  SNTL
  EFTA
  Iskurityöläiset

  nippelit:

  amnesty

  blogilista

  Lisää Lokitahra suosikkeihisi

  (Vaatii kirjautumisen Blogilistalle)

  Kissatkin suosittelee.

  Powered by Blogger

  eXTReMe Tracker