lokitahra
tympeitä sitaatteja
  
keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006
  Uusliberalistinen käänteinen pilvilinna
Lähinnä vain ihmetyttää, minne se kaikki raha oikein menee. Suomen taloudella menee paremmin kuin koskaan, mutta silti rahaa ei riitä niihin asiohin, joihin sitä riitti mainiosti vielä silloin kun taloudella meni huonosti tai huonommin. Yhtälö kuulostaa mahdottomalta, minne se kaikki ylimääräinen raha sitten menee? Ei kai kukaan vedä välistä?

Jotenkin tämä uusliberalistinen talous tuntuu olevan jatkuvassa kriisissä. Voisi jopa kuvitella että lama ei koskaan loppunutkaan, ainakaan päätellen vallitsevasta mielialasta.
- Elämä ja teot -Joni 12.10.2006


Minusta tuntuu, kirjoitin Jonille kommenttina, että se uusliberalistinen krooninen rahapula on retoriikalla rakennettu kuviteltu tilanne, sanoisinko negatiivinen pilvilinna, jolla voidaan perustella se, että joillekin aloille (terveydenhoito, koulutus) on nyt vaan tyhmää maksaa tarpeeksi.

Tunnisteet: ,

 
  
perjantaina, lokakuuta 13, 2006
  Ne väärät naiset
Kuvaa nyt vaan, anna palaa. Vähänkö tästä tulee siii-stii kuvaa. Äijähän melkein poraa. Koita päästä sillä isolla putkella ihan siitä naaman edest juuuust noooin...


Kun katsoin myöhäisuutisista parituksesta ja pahoinpitelystä epäiltyä itkuista kokoomuksen puoluesihteeri Harri Jaskaria, jota veren haistanut sopulilauma tenttasi, keksin samalla, mitä alakoulun inhottavista nälvijäkiusaajaluokkakavereista on tullut isona: ajankohtaistoimittajia.

"Tein virheen... kun rakastuin itseni kannalta väärään naiseen", totesi puoluesihteeri ja näytti samalta kuin pikkupoika, joka on rikkonut äidin kaikki maljakot ritsalta ja on saanut juuri läksytyksen aiheesta. Ne naiset, ne naiset.

Tuosta tulee vielä klassikkositaatti.

Tunnisteet: ,

 
  Likaiset pikkuhousut
Otan [tämän bloggamisen, josta maksetaan] pestin vastaan kuten olen ottanut muutkin työpestit. Tavallaan hämmentyneenä siitä, että ihmiset ajattelevat, että minulla on jokin taito, josta kannattaisi maksaa. [---] Tämä on yhtä käsittämätön juttu minulle kuin miehet, jotka maksavat likaisista alushousuista.


Näin kertoo Suomen Kuvalehdelle bloggaamaan siirtynyt Veloena. Onnea, ystävä. Kaikenpuolinen laittamattomuutesi jatkukoon!

Tunnisteet: ,

 
  
lauantaina, lokakuuta 07, 2006
  Politkovskaja pantiin kylmäksi
Savuverho nimeltä demokratisoituminen alkaa hälvetä itään katsovien hyödyllisten idioottienkin sinisilmistä. Venäjän uusi tsaari kalashnikov-esikuntineen on saanut hätisteltyä kimpussaan pyörineen herhiläisen, kun tutkiva journalisti Anna Politkovskaja murhattiin tänään kotitalonsa rappukäytävään.

Tunnisteet: ,

 
  Kirjallinen blogi
Konnotaatio konnotaatio Konnotaatio Konnotaatio.

Konnotaatio konnotaatio konnotaatio Konnotaatio. Konnotaatio konnotaatio konnotaatio, konnotaatio konnotaatio konnotaatio. Konnotaatio konnotaatio konnotaatio Konnotaatio. Konnotaatio konnotaatio konnotaatio.

Konnotaatio konnotaatio konnotaatio konnotaatio. Konnotaatio konnotaatio: konnotaatio konnotaatio.

Tunnisteet:

 
  
keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006
  Nännännää Vladimir Vladimirovitš!
Tiks lukko kii ja avain järveen!

On se aina hieno katsella, kun pienempi rökittää isompaansa.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on varoittanut Georgiaa yrittämästä kiristää Venäjää. Putinin varoitus oli vastaus Georgian keskuspankin pääjohtajalle Roman Gotsiridzelle, joka sanoi, että Georgia voi estää Venäjän jäsenyyden Maailman kauppajärjestössä WTO:ssa. [- - - ] Gotsiridzen mukaan Georgia ei missään tapauksessa kannata Venäjää WTO:n jäseneksi niin kauan kuin talouspakotteet Georgiaa vastaan ovat voimassa.
-YLE Uutiset: Putin varoitti Georgiaa kiristämisestä


Tämä onkin hyvä veto maalta, jonka postinkulun ja rahaliikenteen Hänen kaikkivoipuutensa tökkimisestä loukkaantunut Äiti Venäjä on katkaissut. Tätä voisi kutsua jo neuvotteluaseeksi. Vähän niin kuin lapsi uhkaisi kertoa koulussa äidin pullovarastosta, jos kotiaresti ei ala loppua.

Nykykakarat ovat kurittomia. Jos ei onnistu voimapolitiikka luokassa, ei se onnistu Yhdysvalloilta Lähi-idässä eikä näköjään Venäjältä entisestä Suuresta ja mahtavasta irronneisiin uusvaltioihinkaan.


Puolin ja toisin kannattaa nyt vähän rauhoittua.

-Tasavallan presidentti Tarja Halonen kommentoi tilannetta kello 22 Radiouutisten lähetyksessä 4.10.2006.


No shit, Einstein.
Jälki-istuntoa vain kaikille. "Riitaan tarvitaan aina kaksi", vai miten se opettajien suusta usein kuultu typeryys nyt menikään.

Tunnisteet:

 
  
tiistaina, lokakuuta 03, 2006
  Sähän et mua jätä
Tyttö olisi voinut välttyä puukotukselta, jos olisi pyytänyt anteeksi tai halannut miestä heidän tavatessaan Sorin aukiolla - - -
-Tampereen johtava kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurminen Aamulehdessä lauantaina 16.9.2006 (via Birdy)


Birdy jo kommentoi tätä uusinta suomalaista kunniamurhaa. Eipä siihen ole paljon enää lisättävää. Ei oikeastaan mitään.

Tunnisteet: ,

 
  Sit-down -koomikot
Olemme ottaneet ärsyyntyäksemme ihmisistä, joille puhuessamme he eivät vastaa meille vaan osoittavat sanansa laajemmalle joukolle.

Tästä meille tulee kiusallinen olo, ikään kuin olisimme lääkärin vastaanotolla esittelemässä pattia nivusissamme ja tohtori kutsuisi lupaa kysymättä liudan parikymppisiä harjoittelijoita katsomaan meitä, tyräämme ja alukalsareidemme venynyttä kurenauhaa.

Kahvihuoneessa he vetävät tuoliaan taaksepäin, korottavat ääntään ja antavat katseensa kiertää huoneen poikki. Sitten he keinahtavat tuolillaan taaksepäin ja vastaavat:

Siis en oo koskaan ottanut [sisäänhengitys] oppilaiden selityksiä tosissani. Siis nehän voi syöttää sulle vaikka mitä pajunköyttä!

Meitä katsotaan. Tajuamme, että meitä on tulkittu väärin, mutta sanomme nyt mitä tahansa, se tulkitaan selittelyksi. Vaikenemme. Sit-down -koomikko sai tiristettyä samanmielisiltä vahingonilonaurut ja hykertelee tyytyväisenä.

Usein tekee mielemme potkaista tuoli tuommoisten ihmisten alta. Teemme sen sijaan asiaa kahvinkeittimelle.

Tunnisteet: ,

 

Oma valokuva
Nimi: Marimba
Sijainti: Turku, Finland

Onneksi en ollut se, jonka nimeä varkaissa kiinni jääneet käyttivät. Kaikki kulttuurituotteet heijastelevat yhteiskunnan päällysrakenteita. Tai jotain.

Seloste

Lokitahrassa Ykstoista-Marimba, tuo Naantalin kirkon kivijalan ei-välittömästä läheisyydestä bloggaava Böns Judde, kirjaa muistiin vastaan tulleet sattuvimmat sanonnat ja panee sekaan vähän omiaankin.

Postilokero
11marimba kiemura gmail piste com

Tuoreet
Arkisto
joulukuuta 2004 / maaliskuuta 2006 / huhtikuuta 2006 / toukokuuta 2006 / kesäkuuta 2006 / heinäkuuta 2006 / syyskuuta 2006 / lokakuuta 2006 / joulukuuta 2006 / maaliskuuta 2007 / heinäkuuta 2008 / marraskuuta 2009 /


Suosituimmat agendat
 • väärinymmärrykset
 • blogilistan luokkajaossa:
  Politbyroo
  SNTL
  EFTA
  Iskurityöläiset

  nippelit:

  amnesty

  blogilista

  Lisää Lokitahra suosikkeihisi

  (Vaatii kirjautumisen Blogilistalle)

  Kissatkin suosittelee.

  Powered by Blogger

  eXTReMe Tracker